Solliciteer direct
Infra Rent
Infra Groep

WIJ ZOEKEN EEN MACHINIST!

Ben jij die vakman of vrouw die wij zoeken, die ons jonge en enthousiaste team van freesmachinisten komt versterken? Ben je tussen de 18 en 65 en ben je technisch aangelegd met een drive om jezelf constant te ontwikkelen? Kan jij jezelf uitstekend uiten in het Nederlandse spraak en schrift en wil je werken met moderne machines en apparatuur?

WIE BEN JE:

Ben jij die vakman of vakvrouw die wij zoeken, die ons jonge en enthousiaste team van veegmachinisten komt versterken? Ben je tussen de 18 en 65 en ben je technisch aangelegd met een drive om jezelf constant te ontwikkelen? Kan jij jezelf uitstekend uiten in het Nederlandse spraak en schrift en wil je werken met moderne machines en apparatuur?

HOE BEN JE:

Wil jij je graag gewaardeerd voelen en een belangrijke schakel in onze organisatie zijn en staat de klant voor jou altijd centraal. Kun je daarnaast verantwoording aan en zelfstandig of in teamverband opdrachten uitvoeren door heel Nederland met het doel om de klant 100% tevreden te maken en te houden.Ben je enthousiast, representatief, accuraat, stressbestendig, klant- en servicegericht en wil je deel uitmaken van onze groeiende organisatie?

WAT HEB JE:

  • Groot rijbewijs en chauffersdiploma
  • Technische vaardigheden / Ervaring met machines
  • Vertrouwd met infrastructuur

INTRESSE?

Hebben wij jou interesse gewekt of heb je vragen over de mogelijkheden binnen onze organisatie?

Neem dan direct contact op met Infra-Rent!

T: 0180 33 08 18
info@infra-rent.nl