Solliciteer direct
Infra Rent
Infra Groep

UW PARTNER IN ASFALT ONDERSTEUNING

Infra-Rent is in 2006 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een waardevolle partner in het asfalteren en ondersteuning van asfalt onderhoud voor de infrastructuur, van zowel de publieke als private sector. Door middel van het beschikbare materieel en personeel is Infra-Rent capabel om haar klanten op een uiterst effectieve en efficiënte wijze te kunnen ontzorgen tegen een acceptabel kosten niveau.

Infra-Rent is een zuster onderneming van Infra-Techniek en Infra-Service. Vanuit deze veelomvattende civiel technische kennis die de diverse ondernemingen gezamenlijk bezitten is Infra-Rent vanzelfsprekend ook uw partner in uitdagende wegenbouw projecten. Waarbij wij als effectief team uw wegenbouw project of onderhoud op een uiterst efficiënte manier kunnen uitvoeren.

MISSIE

Infra-Rent speelt graag de verbindende rol in het asfalterings onderhoud van openbare en besloten ruimtes. Hierin zijn wij in staat een keten van partners, leveranciers en klanten te vormen om zodoende een effectieve en efficiënte samenwerking tot stand te kunnen brengen tegen een acceptabel kosten niveau. Infra-Rent is continue bezig met innovatie gerelateerd aan machines en personeel om het milieu en onze ketenpartners en klanten minimaal ecologisch en economisch te belasten en dat dragen wij uit met passie!

KERNWAARDEN

De kernwaarden die Infra-Rent als essentieel ervaart in haar functioneren zijn de 5 V’s.

  • vakmanschap
  • veiligheid
  • verbinding
  • vertrouwen
  • vooruitdenken

Deze kernwaarden zijn de fundatie van onze organisatie, en worden onderschreven door diverse: licenties, diploma’s, certificaten en tevreden klanten.